Zwembadbouwer Brabant

  • Onderhoudsvriendelijk zwembad
  • Zelf ontworpen systeem
  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs
Home » Zwembadbouwer Brabant

Van den Heuvel Zwembaden mag zich de zwembadbouwer van Brabant en omstreken noemen. Van den Heuvel Zwembaden is gevestigd in De Mortel in Brabant (regio Eindhoven en Helmond), maar wij zijn werkzaam door heel Nederland en zelfs ook regelmatig in België. Kies voor de service van de zwembadbouwer van Brabant en laat ons unieke en beproefde zwembadsysteem aanleggen. Vraag meteen naar de mogelijkheden.

Van den Heuvel Zwembaden is de zwembadbouwer van Brabant en omstreken

Van den Heuvel Zwembaden is de specialist in het aanleggen van zwembaden en wordt daarom regelmatig DE zwembadbouwer van Brabant genoemd. Wij staan bekend om een beproefd zwembadsysteem. We kunnen dit systeem toepassen in diverse unieke designs. Een zwembad van de zwembadbouwer van Brabant vergt weinig onderhoud. De voordelen van een zwembad van Van den Heuvel Zwembaden op een rijtje:

–          Hoge waterlijn zodat de folierand niet zichtbaar is;

–          Een uniek overloopsysteem voor weinig onderhoud;

–          Automatische bodemreiniging en een rustig wateroppervlak.

De zwembadbouwer van Brabant kan niet alleen zwembaden aanleggen zoals onderloop zwembaden, maar u kunt hier ook terecht voor zwembadtoebehoren. Denk hierbij aan de verwarmingsinstallatie, reinigingssystemen, verlichting en diverse onderhoudsproducten.

Meer weten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de zwembadbouwer van Brabant u te bieden heeft? Neem dan contact met op met Van den Heuvel Zwembaden. U kunt ons telefonisch bereiken via 0492 – 319309, stuur ons een e-mail naar info@vandenheuvelzwembaden.nl of vul het contactformulier in.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht