Skip to content

Aanleg kosten voor zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Alles over de tarieven voor het aanleggen van een zwembad

Een zwembad laten aanleggen tegen relatief lage kosten

Een zwembad laten aanleggen tegen relatief lage kosten, doet u bij Van den Heuvel Zwembaden. Met een vakkundig team zijn wij u graag van dienst. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met het aanleggen, onderhouden en renoveren van zwembaden en gebruiken hierbij enkel kwalitatief hoogwaardige materialen.

De kosten vooraf

Wanneer u een zwembad laat aanleggen, is het prettig als de kosten en de totale prijs helder zijn voordat er met de bouw gestart wordt. Wij doen er alles aan om onze prijsopgave voor u zo inzichtelijk mogelijk te maken. Voordat we met de aanleg van een zwembad beginnen, nemen wij uitgebreid de tijd om al uw wensen en persoonlijke voorkeuren in kaart te brengen. Ook onze werkwijze leggen wij aan u voor zodat alle details bij u bekend zijn. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan over de kosten voor de aanleg van uw zwembad.

Binnen uw budget

Een zwembad laten bouwen voor relatief lage kosten: bij ons is het mogelijk. Het prijskaartje dat aan het aanleggen van een zwembad hangt, is onder meer afhankelijk van factoren als wel of geen afdekking, en wel of geen verwarmd water. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we graag met u na wat het zwembad van uw dromen gaat kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Zelf ontworpen, beproefd systeem

Houd de kosten voor het aanleggen of bouwen van een zwembad relatief laag door dit over te laten aan het vakkundige team van Van den Heuvel Zwembaden. Al meer dan 40 jaar onderhouden, renoveren en leggen wij zwembaden aan naar volle tevredenheid van onze klantenkring. Hierbij maken wij gebruik van een zelf ontworpen, beproefd systeem dat duurzaamheid van uw zwembad garandeert.

Verrassend lage prijzen

De kosten van het aanleggen of op maat laten bouwen van een zwembad lijken over het algemeen vaak vrij fors als u de prijs bekijkt. Van den Heuvel Zwembaden hanteert echter verrassend lage prijzen waardoor de kosten voor de aanleg van uw zwembad te overzien zijn. Bovendien krijgt u waar voor uw geld en u geniet binnenkort van alle voordelen van een privézwembad. Ook op de wat frissere dagen kan een eigen zwembad in uw tuin of woning een bron van ontspanning bieden. Kies voor verwarmd water en geniet met uw hele gezin en vrienden van heerlijk ontspannen in uw eigen zwembad.