45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Zwembad aanleggen kosten

Een zwembad aanleggen voor relatief lage kosten laat u uitvoeren door Van den Heuvel Zwembaden De Mortel. Met een vakkundig team zijn wij u graag van dienst. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in zwembaden aanleggen, onderhouden en renoveren met gebruikmaking van kwalitatief hoogwaardige materialen. We mogen ons dus met recht dé zwembadspecialist noemen.

Zwembad laten aanleggen: de kosten vooraf inzichtelijk

Wilt u een zwembad laten aanleggen dan is het prettig als de kosten voordat er met de bouw gestart wordt helder zijn. Wij doen er alles aan om onze prijsopgave voor u zo inzichtelijk mogelijk te maken. Voordat we met de aanleg van een zwembad beginnen, nemen wij uitgebreid de tijd om al uw wensen en persoonlijke voorkeuren in kaart te brengen. Ook onze werkwijze leggen wij aan u voor zodat alle details bij u bekend zijn. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Meer informatie en contact
Neem voor meer informatie over een zwembad laten aanleggen voor relatief lage kosten contact met ons op. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@vandenheuvelzwembaden.nl of bel met een van onze medewerkers via nummer 0492 – 319309. Wij staan u graag te woord!

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht