Zwembad aanleggen kosten

  • Onderhoudsvriendelijk zwembad
  • Zelf ontworpen systeem
  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs
Home » Zwembad aanleggen kosten

Een zwembad laten aanleggen tegen relatief lage kosten, doet u bij Van den Heuvel Zwembaden. Met een vakkundig team zijn wij u graag van dienst. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met het aanleggen, onderhouden en renoveren van zwembaden en gebruiken hierbij enkel kwalitatief hoogwaardige materialen.

Een zwembad laten aanleggen: de kosten vooraf inzichtelijk

Wanneer u een zwembad laat aanleggen, is het prettig als de kosten en de totale prijs helder zijn voordat er met de bouw gestart wordt. Wij doen er alles aan om onze prijsopgave voor u zo inzichtelijk mogelijk te maken. Voordat we met de aanleg van een zwembad beginnen, nemen wij uitgebreid de tijd om al uw wensen en persoonlijke voorkeuren in kaart te brengen. Ook onze werkwijze leggen wij aan u voor zodat alle details bij u bekend zijn. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan over de kosten voor de aanleg van uw zwembad.

Een zwembad bouwen tegen kosten die binnen uw budget passen

Een zwembad laten bouwen voor relatief lage kosten: bij ons is het mogelijk. Het prijskaartje dat aan het aanleggen van een zwembad hangt, is onder meer afhankelijk van factoren als wel of geen afdekking, en wel of geen verwarmd water. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we graag met u na wat het zwembad van uw dromen gaat kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Een zelf ontworpen, beproefd systeem

Houd de kosten voor het aanleggen of bouwen van een zwembad relatief laag door dit over te laten aan het vakkundige team van Van den Heuvel Zwembaden. Al meer dan 40 jaar onderhouden, renoveren en leggen wij zwembaden aan naar volle tevredenheid van onze klantenkring. Hierbij maken wij gebruik van een zelf ontworpen, beproefd systeem dat duurzaamheid van uw zwembad garandeert.

Verrassend lage prijzen

De kosten van het aanleggen of op maat laten bouwen van een zwembad lijken over het algemeen vaak vrij fors als u de prijs bekijkt. Van den Heuvel Zwembaden hanteert echter verrassend lage prijzen waardoor de kosten voor de aanleg van uw zwembad te overzien zijn. Bovendien krijgt u waar voor uw geld en u geniet binnenkort van alle voordelen van een privézwembad. Ook op de wat frissere dagen kan een eigen zwembad in uw tuin of woning een bron van ontspanning bieden. Kies voor verwarmd water en geniet met uw hele gezin en vrienden van heerlijk ontspannen in uw eigen zwembad.

Meer informatie en contact

Neem voor meer informatie over de prijs van het aanleggen van een zwembad tegen relatief lage kosten contact met ons op. Wij zijn ten slotte dé zwembadbouwer van Brabant, maar zijn u ook graag van dienst in bijvoorbeeld Limburg, Gelderland en elders in Nederland! Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u meer informatie zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@vandenheuvelzwembaden.nl of te bellen met een van onze medewerkers via het nummer 0492 – 319309. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord over de kosten voor de aanleg van uw zwembad!

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht