Skip to content

Zwembad installatie in eigen tuin in Veldhoven

Van den Heuvel zwembaden

Een eigen zwembad installatie in de tuin in Veldhoven

Laat ons eens even wat statistieken geven die direct duidelijk maken waarom zwembad aanleg in uw eigen achtertuin in Veldhoven een goed idee is.

In uw woonplaats worden gemiddeld per maand ongeveer 75 zonuren geteld. Van Mei tot en met September bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur ruim 20 graden. Dan kunt u natuurlijk overwegen om op zulke zonnige, warme dagen te gaan zwemmen bij uw lokale zwembad. Dat betekent drukte, wachtrijen en entree betalen. Een eigen zwembad kopen vormt een alternatief. Dat kent immers geen sluitingstijden en u kunt er helemaal alleen van genieten.

Van den Heuvel: úw nr. 1 zwembadbouwer in de regio Eindhoven

Wellicht kijkt u op tegen de onderhoudslast die gepaard gaat met een eigen zwemfaciliteit aan huis. Dit vormt voor veel particulieren een argument om van deze aantrekkelijke investering af te zien. Bij Van den heuvel hebben we daar een oplossing voor gevonden. Aangezien wij als vanaf 1971 als gespecialiseerd zwembadbouwer actief zijn, hebben wij in eigen beheer een onderhoudsarme oplossing ontwikkeld.

Bij Van den Heuvel in Gemert, krap 30 km van Veldhoven, kunt u een zwembad kopen dat geheel op maat voor u wordt aangelegd. Uw zwembad installatie is uniek samen te stellen op basis van ons brede aanbod. Afgezien van functionele faciliteiten waarborgen wij bovendien dat uw bad fraai in uw tuinfaciliteit wordt geïntegreerd. Denk daarbij aan verschillende typen vlondering, hoogwaardige tegelranden en eventuele verlichting.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Het pronkstuk van uw tuin

Voor vakkundige zwembad aanleg is Van den Heuvel al meer dan 5 decennia hét adres. U kunt bij ons ook terecht voor een breed assortiment van zwembad accessoires zoals robot stofzuigers, afdeksystemen en ‘specialty products’ zoals trappen, jet-streams en watervallen voor in uw zwembad in Veldhoven.

Ter realisatie van onze oplossingen maken wij enkel gebruik van de allerbeste materialen van de meest gerenommeerde topmerken. Kwaliteit is verzekerd evenals genot.