Zwembad laten bouwen Eindhoven

  • Onderhoudsvriendelijk zwembad
  • Zelf ontworpen systeem
  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs
Home » Zwembad laten bouwen Eindhoven

Voor het aanleggen van een privé zwembad binnenshuis of buiten in de tuin kunt u terecht bij Van den Heuvel Zwembaden in De Mortel (regio Eindhoven). Wij hebben ons gespecialiseerd in zwembadaanleg. Hiervoor maken wij gebruik van een beproefd zwembadsysteem. Uiteraard bent u bij Van den Heuvel Zwembaden verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten, unieke designs en een snelle klantgerichte service.

Een zwembad laten bouwen in de regio Eindhoven

Een zwembad laten bouwen  is niet iets wat u dagelijks laat doen. Kies daarom voor de expertise van Van den Heuvel Zwembaden (regio Eindhoven en Helmond). Wij staan al meer dan 40 jaar beken als de zwembadbouwers van Brabant en omstreken. Wij werken voor zowel binnen- als buitenshuis met een beproefd zwembadsysteem. Inmiddels hebben we al meer dan 1000 zwembaden in Nederland en België gebouwd.  Ons beproefde systeem kent een aantal belangrijke voordelen. Denk hierbij aan:

  • Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud;
  • Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak;
  • Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is.

U kunt door Van den Heuvel niet alleen een vierkant zwembad laten bouwen, maar wij leveren en installeren ook zwembadtoebehoren zoals waterbehandelingen, afdekkingen, verwarming en niveauregelaars.

Contactgegevens

Voor het laten bouwen van een privé zwembad kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij Van den Heuvel Zwembaden in De Mortel (regio Eindhoven). Stuur ons een e-mail via info@vandenheuvelzwembaden.nl of vul het contactformulier in.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht