45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Kosten zwembad aanleggen

Houd de kosten voor een zwembad aanleggen relatief laag door het zwembad van uw dromen te laten aanleggen door het vakkundige team van Van den Heuvel Zwembaden De Mortel. Al meer dan 40 jaar onderhouden, renoveren en leggen wij zwembaden aan naar volle tevredenheid van onze klantenkring. Hierbij maken wij gebruik van een zelf ontworpen, beproefd systeem dat duurzaamheid van uw zwembad garandeert.

De kosten voor een zwembad aanleggen

De kosten van een zwembad aanleggen lijken over het algemeen vaak vrij fors. Van den Heuvel Zwembaden hanteert echter verrassend lage prijzen. Bovendien krijgt u waar voor uw geld en u kunt binnenkort genieten van alle voordelen van een privé zwembad. Ook op de wat frissere dagen kan een eigen zwembad in uw tuin of woning een bron van ontspanning bieden. Kies voor verwarmd water en geniet met uw hele gezin en vrienden van heerlijk ontspannen genieten in uw eigen zwembad.

Meer informatie en contact
Onze medewerkers vertellen u graag meer over de kosten van een zwembad aanleggen. Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@vandenheuvelzwembaden.nl of bel ons via nummer 0492 – 319309.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht