45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Overloop zwembad

Voor het aanleggen van een uniek design overloop zwembad kiest u voor de expertise van Van den Heuvel Zwembaden De Mortel. Wij bieden als specialist niet alleen professionele aanleg, installatie en onderhoud van overloop zwembaden, maar ook hoogwaardige producten, vakkundige afwerking en een snelle klantgerichte service.

Design zwembad
Met de overloop zwembaden van Van den Heuvel hebt u een fraai zwembad en kan het water toch eenvoudig overlopen voor zuivering. Het water gaat over de rand heen, dus niet alleen wordt het water egaal en gelijkmatig gefilterd, ook geeft dit systeem een prachtige en luxe uitstraling. overloop zwembaden van Van den Heuvel bieden nog meer voordelen:

  • Hoge waterlijn waardoor geen folierand zichtbaar is;
  • Een uniek praktisch overloopsysteem voor weinig onderhoud;
  • Automatische bodemreiniging en een rustig wateroppervlak.

Behalve voor de aanleg van een overloop zwembad, kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf en installatie van zwembadtoebehoren zoals, warmtepompen, afdekkingen, waterreiniging, verlichting en zwembadtrappen.

Contactinformatie
U kunt voor de bouw van een overloop zwembad vrijblijvend een offerte aanvragen. Hebt u vragen, opmerkingen of wenst u een deskundig advies. Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen door ons een  e-mail te sturen, te bellen naar 0492 – 319309 of maak gebruik van het contactformulier.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht