Skip to content

Van den Heuvel zwembaden

Zwembadbouwers van Den Bosch

Van de Heuvel zwembaden experts bij u in Den Bosch

Alles over onze zwembadbouwers in Den Bosch

De ervaren en deskundige zwembadbouwer in de regio Den Bosch is Van den Heuvel Zwembaden in De Mortel. De Mortel is gelegen in Brabant nabij Gemert, Eindhoven en Helmond. Ook in Den Bosch en omgeving zijn wij regelmatig werkzaam. Omdat wij een beproefd en uniek systeem hanteren bij de bouw van zwembaden, zijn wij de beste keus als u op zoek bent naar een toonaangevende zwembadbouwer in de regio Den Bosch. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Zwembadbouwers van Den Bosch

Van den Heuvel Zwembaden is de specialist in het aanleggen van zwembaden en wordt daarom regelmatig DE zwembadbouwer van Brabant genoemd. Wij staan bekend om een beproefd zwembadsysteem. We kunnen dit systeem toepassen in diverse unieke designs. Een zwembad van de zwembadbouwer van Brabant vergt weinig onderhoud. De voordelen van een zwembad van Van den Heuvel Zwembaden op een rijtje:

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in delink hieronder
Lees meer

Nog meer

Van den Heuvel Zwembaden is toonaangevend op het gebied van het bouwen van zwembaden. Omdat wij gevestigd zijn in de regio Den Bosch, staan wij ook wel bekend als DE zwembadbouwer van Den Bosch en omgeving. Kies voor een uniek concept en laat een prachtig privé zwembad aanleggen door Van den Heuvel Zwembaden. Onze baden zijn gemakkelijk in onderhoud, hebben een hoge waterlijn waardoor de folierand niet zichtbaar is. Dankzij een uniek overloopsysteem en automatische bodemreiniging heeft een zwembad van de zwembadbouwer in de regio Den Bosch een rustig wateroppervlak. Wij bouwen niet alleen zwembaden, maar wij leveren ook alle benodigde zwembadtoebehoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verwarmingsinstallaties, reinigingssystemen, verlichting en onderhoudsproducten.