45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Zwembadbouwer Den Bosch

De ervaren en deskundige zwembadbouwer in de regio Den Bosch is Van den Heuvel Zwembaden in De Mortel. De Mortel is gelegen in Brabant nabij Gemert, Eindhoven en Helmond. Ook in Den Bosch en omgeving zijn wij regelmatig werkzaam. Omdat wij een beproefd en uniek systeem hanteren bij de bouw van zwembaden, zijn wij de beste keus als u op zoek bent naar een toonaangevende zwembadbouwer in de regio Den Bosch. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Toonaangevend zwembadbouwer in de regio Den Bosch

Van den Heuvel Zwembaden is toonaangevend op het gebied van het bouwen van zwembaden. Omdat wij gevestigd zijn in de regio Den Bosch, staan wij ook wel bekend als DE zwembadbouwer van Den Bosch en omgeving. Kies voor een uniek concept en laat een prachtig privé zwembad aanleggen door Van den Heuvel Zwembaden. Onze baden zijn gemakkelijk in onderhoud, hebben een hoge waterlijn waardoor de folierand niet zichtbaar is. Dankzij een uniek overloopsysteem en automatische bodemreiniging heeft een zwembad van de zwembadbouwer in de regio Den Bosch een rustig wateroppervlak. Wij bouwen niet alleen zwembaden, maar wij leveren ook alle benodigde zwembadtoebehoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verwarmingsinstallaties, reinigingssystemen, verlichting en onderhoudsproducten.

Meer informatie

Wilt u meer weten informatie over de mogelijkheden die de zwembadbouwer in de regio Den Bosch u te bieden heeft? Vraag er ons gerust naar en neem contact met ons op. U Van den Heuvel Zwembaden telefonisch bereiken via 0492 – 319309, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht