45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Zwembad laten bouwen Brabant

Voordelig een zwembad laten bouwen in Brabant laat u over aan de specialisten Van den Heuvel Zwembaden. Van den Heuvel Zwembaden levert en bouwt niet alleen een uniek en beproefd zwembadsysteem, maar biedt ook unieke designs en alle zwembadtoebehoren. Bovendien bent u bij Van den Heuvel Zwembaden verzekerd van een zeer goede service en garantie.

Een privé zwembad laten bouwen in Brabant?

Een privé zwembad laten bouwen in Brabant  laat u deskundig doen door Van den Heuvel Zwembaden in De Mortel. Wij hanteren een beproefd en praktisch zwembadsysteem. U hebt de keuze hebt uit diverse unieke designs. Onze zwembaden hebben een uniek overloopsysteem, een automatisch bodemreinigingssysteem en een hoge waterlijn. Dankzij de hoge waterlijn is de folierand niet zichtbaar. Bovendien vergen onze zwembaden weinig onderhoud.   Wilt u een zwembad laten bouwen en woont in Brabant? Kies dan voor de service van Van den Heuvel Zwembaden in De Mortel (regio Eindhoven en Helmond). Wij realiseren niet alleen de bouw van een zwembad, maar wij leveren en installeren ook een verwarmingssysteem, verlichting, trappen en niveauregelaars.

Contactinformatie

Wilt u graag een zwembad laten bouwen? Neem dan meteen contact op met Van den Heuvel Zwembaden in De Mortel (Brabant) Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Tel: 0492 – 319309

E-mail: info@vandenheuvelzwembaden.nl

contactformulier

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht