45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Zwembadbouwer Gelderland

Een toonaangevend zwembadbouwer in de regio Gelderland is Van den Heuvel Zwembaden in De Mortel.  De Mortel is gelegen in Brabant en ook vele klanten uit Gelderland weten ons te vinden. Omdat wij de specialist zijn in de aanleg van zwembaden, mogen wij ons met recht de zwembadbouwer van Gelderland noemen. Wij zijn regelmatig werkzaam in de regio Nijmegen en Arnhem.  Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

De zwembadbouwer in de regio Gelderland is Van den Heuvel Zwembaden

Omdat wij de specialist zijn op het gebied van het bouwen van zwembaden, zijn wij DE zwembadbouwer van Gelderland en omstreken. Wij hanteren een uniek en beproefd zwembadsysteem. Wij kunnen verschillende unieke ontwerpen realiseren. De zwembaden die gebouwd zijn door de zwembadbouwer van Gelderland zijn verrassend laag geprijsd en vergen weinig onderhoud. Bovendien worden onze zwembaden gekenmerkt door:

–          Een hoge waterlijn zodat de folierand niet zichtbaar is;

–          Een uniek overloopsysteem voor weinig onderhoud;

–          Automatische bodemreiniging en een rustig wateroppervlak.

U kunt bij de zwembadbouwer van Gelderland ook terecht voor de aanschaf van zwembadtoebehoren zoals verwarmingsinstallaties, reinigingssystemen, verlichting en onderhoudsproducten.

Meer weten

Neem meteen contact op met de zwembadbouwer van Gelderland en vraag naar de verschillende mogelijkheden. U kunt Van den Heuvel Zwembaden telefonisch bereiken via 0492 – 319309. U kunt ons ook een e-mail sturen of maak gebruik van ons contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht