Zwembadbouwer nabij Limburg

  • Onderhoudsvriendelijk zwembad
  • Zelf ontworpen systeem
  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs
Home » Zwembadbouwer Limburg

Als u een zwembad wilt laten aanleggen, kies dan voor de service van dé zwembadbouwer in de regio Limburg en kies voor Van den Heuvel Zwembaden. Wij staan voor unieke designs en voordelige prijzen. Daarnaast zijn we dé zwembadexpert in de regio Limburg op het gebied van zwembadaanleg. We zijn gevestigd in De Mortel (regio Eindhoven en Helmond), maar wij leveren door heel Nederland. Omdat wij ook regelmatig werkzaam zijn in Limburg, mogen wij ons met recht de zwembadbouwer van de regio Limburg noemen. Kies voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid voor uw privé zwembad en kies voor de service van Van den Heuvel Zwembaden.

De zwembadbouwer in de provincie Limburg voor professionele zwembadaanleg

Voor zwembadaanleg in de regio Brabant en Limburg kiest u als vanzelfsprekend voor de deskundige aanpak service van ons. Hier bent u verzekerd van een complete service. Wij verzorgen het graafwerk, ijzerwerk, de betonconstructie, maar ook de plaatsing, afwerking en de installatie van zandfilters en andere toebehoren. Bij ons kunt u terecht voor stijlvolle designs. Wij bieden u de volgende unieke voordelen:

  • Onderhoudsvrij overloopsysteem dankzij ‘omtrek-skimming’;
  • Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is;
  • Automatische bodemreiniging en een rustig wateroppervlak.

Van den Heuvel Zwembaden is niet alleen de zwembadbouwer van Limburg voor zwembadaanleg, maar u kunt hier ook terecht voor onderhoud en afdekkingen, verwarmingen, waterbehandelingen en andere zwembadtoebehoren.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die dé zwembadbouwer van Limburg u te bieden heeft en de kosten van een zwembadaanleg? Vraag er gerust naar en laat ons een offerte maken. U kunt ons bereiken via het nummer 0492 – 319309, een e-mail sturen naar info@vandenheuvelzwembaden.nl of het contactformulier invullen.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht