45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Zwembadbouwer Limburg

Als u een zwembad wilt laten aanleggen, kies dan voor de service van de zwembadbouwer in de regio Limburg en kies voor Van den Heuvel Zwembaden. Van den Heuvel Zwembaden staat voor unieke designs en voordelige prijzen.  Van den Heuvel Zwembaden is de zwembadexpert in de regio Limburg. Van den Heuvel Zwembaden is gevestigd in De Mortel (regio Eindhoven en Helmond), maar wij leveren door heel Nederland. Omdat wij ook regelmatig werkzaam zijn in Limburg, mogen wij ons met recht de zwembadbouwer van de regio Limburg noemen. Kies voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid voor uw privé zwembad en kies voor de service van Van den Heuvel Zwembaden.

De zwembadbouwer in de provincie Limburg

Voor zwembadaanleg in de regio Limburg kiest u als vanzelfsprekend voor de deskundige aanpak service van Van den Heuvel Zwembaden. Hier bent u verzekerd van een complete service. Wij verzorgen het graafwerk, ijzerwerk, betonconstructie, maar ook de plaatsing, afwerking en de installatie van zandfilters en andere toebehoren. Bij Van den Heuvel Zwembaden kunt u terecht voor stijlvolle designs. Wij bieden u de volgende unieke voordelen:

–          Onderhoudsvrij overloopsysteem dankzij ‘omtrek-skimming’;

–          Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is;

–          Automatische bodemreiniging en een rustig wateroppervlak

Van den Heuvel Zwembaden is niet alleen de zwembadbouwer van Limburg, maar u kunt hier ook terecht voor onderhoud, afdekkingen, verwarmingen, waterbehandelingen en andere zwembadtoebehoren.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de zwembadbouwer van Limburg u te bieden heeft? Vraag er gerust naar en laat ons een offerte maken. U kunt ons bereiken via nummer 0492 – 319309, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht