Skip to content

Van den Heuvel zwembaden

Zwembad bouwen in Limburg

Van de Heuvel zwembaden experts bij u in Limburg

Alles over het aanleggen van uw zwembad in Limburg

Als u een zwembad wilt laten aanleggen, kies dan voor de service van dé zwembadbouwer in de regio Limburg en kies voor Van den Heuvel Zwembaden. Wij staan voor unieke designs en voordelige prijzen. Daarnaast zijn we dé zwembadexpert in de regio Limburg op het gebied van zwembadaanleg. We zijn gevestigd in De Mortel (regio Eindhoven en Helmond), maar wij leveren door heel Nederland. Omdat wij ook regelmatig werkzaam zijn in Limburg, mogen wij ons met recht de zwembadbouwer van de regio Limburg noemen. Kies voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid voor uw privé zwembad en kies voor de service van Van den Heuvel Zwembaden.

Zwembad laten bouwen in Limburg

Voor zwembadaanleg in de regio Brabant en Limburg kiest u als vanzelfsprekend voor de deskundige aanpak service van ons. Hier bent u verzekerd van een complete service. Wij verzorgen het graafwerk, ijzerwerk, de betonconstructie, maar ook de plaatsing, afwerking en de installatie van zandfilters en andere toebehoren. Bij ons kunt u terecht voor stijlvolle designs. Wij bieden u de volgende unieke voordelen:

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in delink hieronder
Lees meer

Nog meer

Van den Heuvel Zwembaden is niet alleen de zwembadbouwer van Limburg voor zwembadaanleg, maar u kunt hier ook terecht voor onderhoud en afdekkingen, verwarmingen, waterbehandelingen en andere zwembadtoebehoren.