45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Zwembadbouwers Brabant

Van den Heuvel Zwembaden zijn de zwembadbouwers van Noord-Brabant en omstreken. Wij hebben in Nederland en België al meer dan 1000 zwembaden aangelegd met ons unieke en beproefde zwembadsysteem. Bekijk dus vandaag nog wat wij als klantgericht en professioneel bedrijf voor u kunnen betekenen.

Particulier zwembad

Van den Heuvel Zwembaden heeft zich in de aanleg van zwembaden met toebehoren gespecialiseerd en wordt volgens haar klanten dé zwembadbouwer van Brabant genoemd. Wij bieden namelijk een beproefd zwembadsysteem waarbij unieke designs mogelijk zijn, u weinig onderhoud heeft en zeer weinig kosten heeft voor een robuust en zeer duurzaam zwembad. Andere voordelen waar u van profiteert:

–          Hoge waterlijn waardoor geen folierand zichtbaar is;

–          Een uniek overloopsysteem voor weinig onderhoud;

–          Automatische bodemreiniging en een rustig wateroppervlak.

Naast de aanleg van zwembaden van de zwembadbouwers van Brabant, kunt u bij ons ook terecht voor zwembadtoebehoren zoals de aanschaf en installatie van verwarming- en reinigingssystemen, verlichting en divers onderhoud.

Contactinformatie

U kunt voor installatie, onderhoud en zwembadaanleg natuurlijk vrijblijvend een offerte aanvragen bij de zwembadbouwers van Brabant. Ook voor opmerkingen vragen of persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen. Bel ons gerust op het nummer 0492 – 319309, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht